SARKOP - Sarajlić d.o.o.

 
SARKOP d.o.o. Srebrenik, društvo ograničene odgvornosti, kvalifikovani je proizvođač električne energije po dozvoli broj  06-03-587/118/16.

Sjedište kompanije “SARKOP” d.o.o. nalazi se na najprometnijem magistralnom putu u Bosni i Hercegovini M1.8., u Srebreniku na raskrsnici gdje se ukrštaju putevi prema centru grada i starom gradu “Gradini”.

Privrednom društvu “SARKOP” d.o.o. Srebrenik, dodijeljena je koncesija za izgradnju i korištenje elektrane SE “SARKOP”, snage 149,75 kW, na krovu hala 3 i 4 poslovnog kompleksa “TMP” d.o.o. Srebrenik.

...jer Sunce je besplatan izvor energije!

IZNAJMLJIVANJE: Poslovni prostor

 

Upravna zgrada sa garažom i 4 sprata. Potpuno opremljeni kancelarijski prostori spremni za upotrebu. U prizemlju objekta nalazi se lokal koji se može koristiti kao izložbeno prodajni prostor sa 81,50 m2. Pored lokala u prizemlju objekta nalaze se i dva odvojena wc-a kao i čajna kuhinja. Svaki sprat ima zasebne i odvojene wc-e. Prizemlje objekta sadrži i odvojenu opremljenu kancelariju, kao i recepciju. Kompletan objekat opremljen je alarmnim i video nadzorom. Voda, struja, grijanje kao i klima kompletnog objekta. PTT, komunalije također obezbijeđeni. Objekat posjeduje vlastitu garažu sa 4+ parking mjesta, video nadzor i alarm. Pored toga objekat ima i vlastiti vanjski parking sa 4+ mjesta također osiguranih sa video nadzorom. Mogućnost izdavanja po spratovima, kao i objekta u cijelosti. Objekat je pogodan za višenamjensku upotrebu: osiguravajuća društva, banke, beauty i kozmetički saloni i prodaja, kreditne organizacije, zastupništva kompanija, polikliničkih centara, zubnih ordinacija, butique salona itd.
Više informacija na broj telefona 061-875-747. Također objekat je moguće detaljno pogledati svakim radnim danom, pon.-pet. od 8,00 do 16,00 h.